2010,2012, 2013, 2014, 2015, 2017,

5 de des. 2012

SESSIÓ PROPOSADE PEL MASTER DE DOCUMENTAL I SOCIETAT DE L'ESCAC



17 de gener 2013

L’ESCAC presenta 2 documentals realitzats per alumnes de la darrera edició del Màster de documental i societat

Amb la presència de les realitzadores

LA  SENYORA QUE FEIA SENYORS
2011. Durada:  52’

Fitxa tècnica: Direcció:   Carmen S. Esplandiu i Emilia Valentiín, Ajudant de direcció:  Veronica Z. Gabriel i Marlén Santos, Guió:  David Llobet i Carmen S Esplandiu, Producció:   Veronica Z. Gabriel, Direcció de fotografia:   Marlén Santos, Ajudant de fotografia:  Laura Llorenç, So i muntatge:  Esteban Ruiz, Postproducció de so:  Toni Grabulosa.

Sinopsi: El film explora el funcionament de la famosa casa de barrets dirigida per Lydia Artigas, més coneguda com la senyora Rius. Una casa amarada d’olor de perfum i on la llum amb prou feines arriba a unes parets plenes a vessar de retrats d’estrelles de Hollywood. El telèfon sona contínuament per les tres línies de telèfon, mentre la Lydia (mestressa i “maitresse” alhora) organitza des de la cuina l’agenda de les “senyoretes” que treballen per ella.

ENGRANATGES
2011. Durada: 20 minuts

Fitxa tècnica: Direcció , guió , fotografia: MARINA ESTAÑA, Ajudant de Direcció: Ursula Gallemí, Producció: Marina Estaña, Úrsula Gallemí, Ricardo Causo, Muntatge  Pablo de Otto, M.Estaña, Ú. Gallemí; So directe:  Ricardo Causo Postproducció de so  Mariano Rico, Càmera  M. Estaña, Ú. Gallemí

Sinopsi: En un poblet del centre França se celebra com cada any l’Exposició Internacional del Joc del Meccano. Aficionats d’arreu venen per exposar les seves construccions i retrobar-se amb vells amics. Una passió que en ocasions els porta fins a l’extrem de l’obsessió i en d’altres, esdevé una teràpia efectiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada