2010,2012, 2013, 2014, 2015, 2017,

3 d’oct. 2010

DOCUMENTALS DEL CENTRE DE CULTURA DE DONES FRANCESCA BONNEMAISON


2 de desembre 2010
PROPOSAT PER L’ÀREA D’AUDIOVISUALS DEL CENTRE DE CULTURA DE DONES FRANCESCA BONNEMAISON
Amb la presència de les directores

AQUEST CONTE NO S’HA ACABAT
Catalunya. 2010. 24’

Fitxa tècnica: Direcció: Irene Colell, Leonor Sanchis, Itsasne Gaubeka, Isabel Stolcke i Nuria Costa; Fotografia: Beatriz Janer; So directe i Postproducció: Susanna Carreras; Edició: Karla Solé; Producció Executiva: Sonia Trigo; Producció: Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison.
Durada: 24 min. Any de producció: 2010

Sinopsi: Prenent com excusa els contes infantils, diferents veus reflexionen entorn de quins són els models i referents sobre els quals estem construïdes i fins a quin punt aquests models condicionen la nostra forma d'entendre i estar en el món. Un documental que tracta sobre la necessitat de transformar.

CINC BATALLES
Catalunya. 2010. 28’

Fitxa tècnica: Direcció: Ariadna Relea, Yasmin Córdoba, Nuria Lozano, Névena Dragosavac, Sarah Bonavia, Maria Roig; Fotografia: Adriana Leira; So: Alejandra Molina; Edició: Aurora Sulli; Producció Ejecutiva: Sonia Trigo; Producció: Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison.

Sinopsi: Cristina, una jove estudiant de fotografia de 23 anys, es prepara per presentar el seu projecte de final de curs, una sèrie de fotografies que revelen una vida i un cos marcat per profundes cicatrius.

RECEPTES
Catalunya, 2010. 24'

Fitxa Tècnica: Realització: Glòria Matamala, Elena Molina, Maria Berzosa, Montse Agustí; Fotografia: Anna Sanmartí; So directe i Postproducció: Anna Pau; Edició: Ainara Lopez; Producció Ejecutiva: Sonia Trigo; Producció: Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison.


Sinopsi:  A través de diversos ingredients: l'analisi, la reflexió, la pràctica de lluita quotidiana, l'autogestió... es proposen algunes receptes de búsqueda, que qüestionen l'escala de valors del sistema en el que vivim i aposten per a la seva transformació. Petits gestos atrevits i  inspiradors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada