2010,2012, 2013, 2014, 2015, 2017,

2 de des. 2014

DOS DOCUMENTALS DEL MASTER DE DOCUMENTAL I SOCIETAT DE L'ESCAC



15 DE GENER 2015
SESSIÓ PROPOSADA PEL MASTER DE DOCUMENTAL I SOCIETAT DE L’ESCAC
Amb la presència de les realitzadores 

El Master de documental i societat de l’ESCAC s’interessa en el desenvolupament de projectes documentals de contingut social. Vol difondre el documental des del compromís étic que vincula a tot autor amb els mitjans que utilitza per a portar a terme el seu treball i des de la convicció de que tot intent de reflectir una realitat determinada, comporta necessàriament un posicionament davant al context social en que té lloc l’obra que es després d’aquest intent.

HUELLAS DE AUSENCIA
2014, Durada: 17’
Fitxa Tècnica:

Direcció: Ana Monrás / ESCAC

Sinopsi:
Ens endinsem en la memòria d'una família les petjades de la qual comencen a esborrar-se. Una casa que traspua misteri, fotografies, pors, fúria i, finalment, assossec i serenitat. Un retrat pintat amb sensacions i imatges.


LA MALA LLET
2013. Durada 24 minuts
Fitxa tècnica:

Direcció: Mireia Fontanals. Guió: A. Maluquer, M. Fontanals ; fotografia: Anna Serra.

Sinopsis: Ens embarquem en un viatge interior en la història de l'Anita i l'Amadeu, una parella de masovers que després de més de 50 anys de casats i moltes expectatives frustrades, viuen un revés a les seves vides que fa que tots els rancors acumulats quedin apartats per donar pas a l'amor que algun dia els va unir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada