2010,2012, 2013, 2014, 2015, 2017,

5 de nov. 2014

PROJECCIÓ DEL WEBDOC "V.O.S.E"


22 DE GENER 2014


V.O.S.E
Catalunya, 2014, Duració aprox: 55 min.

Documental interactiu on el públic podrà participar EN DIRECTE mentre es projecta. 

Amb la presència de Jorge Caballero, realitzador de documentals, coordinador del Master i alguns dels autors

Les innovacions formals i conceptuals que experimenten en general els mitjans audiovisuals tenen al cinema documental, el seu banc de proves més efectiu. És en el si del mateix on les hibridacions entre diferents maneres, retòriques, tendències i procediments són més efectives i postren el seu veritable abast. El Màster de Documental Creatiu de la UAB va sorgir, fa més de quinze anys, intuint aquestes necessitats en un moment en el que un "nou" documental començava a ser realitat encara que amb perfils incerts. Aquest documental que presentem en aquesta sessió és un clar exponent.


Fitxa Tècnica:
Direcció: Rosario González; Cap de Producció: Laura Rodriguez; Producció:
Sophie Graber; Guió: Rosario González , Marina Herrera i Cristóbal Serrá Jorquera; Direcció de Fotografia i Càmera: Cristóbal Serrá Jorquera; Muntatge:
Marina Herrera; So Directe: Laura Rodriguez i Rosario González; Disseny de So: Marina Herrera;  Coordinador del Projecte: Jorge Caballero; Disseny i Programació: Taller Estampa

Sinopsis:
Versió Original Subtitulada en Espanyol · Documental interactiu que apropiant-se de diàlegs de pel · lícules, juga amb les relacions entre paraules i imatges i els nous sentits que genera la seva barreja.
Per què van els nostres ulls després dels subtítols sense que ens adonem? Fem com Rembrandt, mirem als éssers humans atentament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada