2010,2012, 2013, 2014, 2015, 2017,

20 d’ag. 2010

PRESENTACIÓ

MIRADOCS 2010

L'objectiu de la mostra és oferir sessions de documental on els barcelonins i la seva ciutat siguin especials protagonistes. En primer lloc per tal que els autors residents a la ciutat puguin exhibir els seus films i en segon lloc per fer que els documentals on Barcelona sigui protagonista, puguin ser exhibits en la pantalla de la mostra, a la Casa Elizalde.

MIRADOCS centra el seu interès en que el públic pugui compartir l’experiència del visionat del film amb els autors. És per aquest motiu que comptarem amb la presència del director o d’alguna persona de l’equip tant en la presentació del film com en el debat posterior.

Barcelona és una ciutat de documental. És per això que la mostra s’organitza al voltant d’aquelles institucions, associacions, revistes, planes web i persones que ja des de fa temps treballen en l’àmbit del documental a la nostra ciutat. Així tindrem els suggeriments del bo i millor de la producció de documental fet a Barcelona i per barcelonins i barcelonines, de la ma de l'Alternativa, el Master de documental creatiu de la UAB, l'Àrea d'Audiovisuals del centre de Cultura de dones Francesca Bonnemaison Master de documental de creación de la Pompeu Fabra i la plana web Blog&docs.

La persona protagonista de la mostra 2010 serà Llorenç Soler, autor imprescindible del documental fet a Barcelona i a Espanya. Farem una sessió amb els seus últims treballs que recuperen la línia d'experimentació i independència que recorden la seva etapa als anys 70'.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada